17 jul. 2023

Nieuw gebouw voor opvang en onderwijs

beeldmerk-bg-news.svg

Binnen- en buitengewoon onderwijs in Aarlesche Erven! In deze nieuwsbrief praten wij je graag bij over de nieuwe ontwikkelingen rondom de schoollocatie. Op 4 juli 2023 werd het bouwbord, met naam en logo, onthuld voor het nieuw te bouwen Kindcentrum, genaamd: 'Op 't Erf'

Bij Op 't Erf wordt een leeromgeving gecreëerd waarin ieder kind optimale kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en samen met anderen te groeien tot wereldwijzer. 

Marieke Snoeks, de toekomstige directeur, kondigde trots aan: "Wij bouwen Op 't Erf!, een fijne plek waar 0 tot 13-jarigen zich kunnen ontwikkelen tot 'wereldwijzers'. Begin 2025 gaan we van start en het gebouw zal snel gevuld worden met zowel nieuwe kinderen als kinderen die verhuizen van De Heydonck Heivelden naar deze locatie. Ons aanbod sluit naadloos aan op het uitonderwijs dat we op De Heydonck al bieden, maar hier is het gebouw volledig ontworpen op dit concept. Geen traditionele klaslokalen, maar meerdere ruimtes met unieke 'labs'. Elke ruimte heeft een veranda, waardoor binnen- en buitengewoon onderwijs altijd mogelijk is. Op 't Erf creëren we een fijne leeromgeving waarin ieder kind optimale kansen krijgt om zichzelf te ontwikkelen en samen met anderen te groeien tot wereldwijzer.”

Op de website van 'Op 't Erf' vind je meer informatie over planning, het soort onderwijs en nog veel meer!

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder