07 jun. 2024

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

beeldmerk-bg-news.svg

Blije kopers en toekomstige buren kwamen samen om deze spannende nieuwe fase in te luiden. Alle aanwezigen hadden een mooie tijd op het 'start bouw feest' voor deelplan 2 van de Hoven.

Het was een feest vol vreugde met heerlijke hapjes en drankjes, terwijl iedereen de kans kreeg om de bouwlocatie nog een keertje te bekijken en hun nieuwe buren te ontmoeten. Niets brengt mensen samen zoals het delen van de droom van een nieuw thuis.

Bedankt aan alle toekomstige bewoners voor het enthousiasme en gezellige samenzijn. Het was geweldig om zoveel gelukkige gezichten te zien!

Ook enthousiast over De Hoven van Aarlesche erven?
Grijp dan nu je kans. In deelplan 2 is nog één energiezuinige vrijstaande woning te koop. De bouw is al begonnen, de verwachte oplevering is dus al eind 2024!

Op zoek naar een levensloopbestendige woning? De verkoop van deelplan 3 van De Hoven is onlangs gestart. Hier zijn nog enkele levensloopbestendige woningen beschikbaar.

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder