15 mei 2023

Bouwupdate Aarlesche Erven in de gemeente Best

beeldmerk-bg-news.svg

de Waarden - update

Met een woning in de Waarden ben je helemaal klaar voor de toekomst en geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw waaronder lage energie maandlasten. De bouw is gestart en de deadline voor de keuzes van het sanitair en tegelwerk is voor diverse woningen reeds gepasseerd. In deze woningen is een keuze gemaakt voor fraai Villeroy & Boch tegelwerk en sanitair in verschillende (neutrale) kleurstellingen. Ook is er een keuken met apparatuur bij veel woningen in de prijs meegenomen.

De woning wordt voorzien van een bodemwarmtepomp (die zorgt voor verwarmen en koelen en warm tapwater) en men is inmiddels begonnen met het boren van de bronnen. Zoals je op onderstaande afbeelding ziet is ook al een deel van de bouwplaats uitgegraven. Hierna wordt er gestart met de fundering. Naar verwachting worden de eerste woningen begin 2024 opgeleverd.

Bekijk hier de Waarden update

de Akkers - update

Woensdag 10 mei was het feest op de bouwplaats van Aarlesche Erven in Best! Onder toeziend oog van ruim 125 genodigden heeft wethouder Rik Dijkhoff een officiële handeling verricht voor de bouw van ‘De Akkers’ deelplan 1 en 2. Na het officiële gedeelte was er tijd voor een gezellige borrel en konden kopers elkaar als nieuwe buren leren kennen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Maar er is meer! De voorbereidingen voor de verkoop van deelplan 3 zijn begonnen en start naar verwachting deze zomer.

Bekijk hier de Akkers update

Deel deze pagina:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen en je bent als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Aarlesche Erven.

Laatste nieuws.

Feestelijke start bouw bij de Hoven deelplan 2

Lees verder

Nieuwe straatnamen Aarlesche Erven

Lees verder

Een warm welkom aan de nieuwe bewoners van Aarlesche Erven!

Lees verder