16 apr. 2021

Aarlesche Erven, ons aanbod.

Je nieuwe thuis, vind je hier. 

De realisatie van Aarlesche Erven is een samenwerking tussen verschillende marktpartijen. Dat zorgt voor een unieke gebiedsontwikkeling. Een plek waar iedereen zich thuis voelt. Ontdek hier ons woningaanbod en schrijf je in voor het laatste nieuws.  

Onze deelprojecten

Begin jij met dromen,
beginnen wij met bouwen.

Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is Aarlesche Erven onderverdeeld in de projecten: 'de Hoven', 'de Akkers', 'de Tuinen' en 'de Waarden'. Op die manier maken wij het voor jou overzichtelijk waar je moet zijn voor het (toekomstig) aanbod en wie daar verantwoordelijk voor is.  

Locatiekaart Aarleche Erven

De projecten van Aarlesche Erven 

De ontwikkeling is volop bezig en nieuw aanbod is onderweg. Binnenkort laten we hier de nieuwste schetsen of impressies van het toekomstige aanbod zien. Daaronder vind je een aanklikbare kaart met informatie over de status, eenheden, wie de ontwikkelaar is en navigeer je eenvoudig naar de projectsites! 

Project 'de Waarden'

Deelplan 1 van de Waarden krijgt steeds meer vorm! Alle beschikbare informatie over het (toekomstige) aanbod vind je op de projectsite van de Waarden van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.waarden-aarlesche-erven.nl

Project 'de Hoven'

Deelplan 1 van de Hoven is uitverkocht! Alle beschikbare informatie over het (toekomstige) aanbod vind je op de projectsite van de Hoven van Aarlesche Erven. 

Bekijk de projectsite:
www.hoven-aarlesche-erven.nl

Project 'de Akkers'

Deelplan 1 van de Akkers is uitverkocht! Alle beschikbare informatie over het (toekomstige) aanbod vind je op de projectsite van de Akkers van Aarlesche Erven. 

Bekijk hier de projectsite:
www.akkers-aarlesche-erven.nl

Project 'de Tuinen'

Deelplan 1 van de Tuinen krijgt steeds meer vorm! Alle beschikbare informatie over het (toekomstige) aanbod vind je op de projectsite van de Tuinen van Aarlesche Erven.

Bekijk hier de projectsite:
www.tuinen-aarlesche-erven.nl

Klik op de gekleurde gebieden voor meer informatie

De aanklikbare kaart

= De Tuinen
= De Akkers
= De Waarden
= De Hoven
= Wildernis (natuur)
= Toekomstige Fases
= Plangebied
= School
Verschillende woonsferen voor verschillende leefstijlen. Hier vindt iedereen zijn plek.